1 apr. 2010

Peste cu Sos Remoulade



*Ingrediente:
1 kg. fileuri de pangasius
2-3 lg. ulei de masline
50 gr. unt
lamaie
sare, piper
*Sos Remoulade
Ingrediente:
1 galbenus + 1 ou
mustar Dijon
ulei de masline
2 buc. castraveti in otet
Mod de pregatire:
Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.


Sosul Remoulade:
Se fierbe 1 ou tare. Din galbenusul fiert si cel crud se face o maioneza. Castraveti si albusul fiert, se taie in cubulete. Acestea impreuna cu caperele, pasta de anchois se incorporezai in maioneza. Se adauga putina zeama de lamaie.
Pofta buna!

2 comentarii:

Bucatareasa Incepatoare spunea...

Arata demential! imi ploua in gura!

adnas54 spunea...

Mihaela, multumesc. Sanda