16 apr. 2010

Mancare de praz cu pui

Ingrediente:
1/2 praz subtire
3 lg pasta de rosii
1 lg. amidon
100 gr. masline fara samburi, taiate
1 cub margarina+ ulei
1 lingurita zahar
dafin, rozmarin, busuioc
sare, piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune un cub de margarina, 2 lg. ulei si o lingurita de zahar. Se distuie prazul pana se caramelizeaza. Pasta de rosii se dizolva in apa cu o lingura de amodon si se adauga peste praz. Se asezoneaza cu sare, piper alb, plus o foaie de dafin, rozmarin, busuioc si se mai da cateva clocote. Separat se oparesc maslinele, apoi se scurg si se adauga peste compozitie.
Este o garnitura pentru cartofi natur sau orez, alaturi de o friptura de pui.  Pofta buna!

4 comentarii:

Anonim spunea...

ti-am adaugat link in footer pe www.filme-online-gratis.com
O zi frumoasa!

Surac spunea...

Super,ca la restorant,aspect frumos, bravo...

Surac spunea...

Asta arata ca la restaurant,bravo...

dia_diana58 spunea...

Un loc de abonare prin mail nu-ti faci ??? sau poate ai si nu l-am vz io ?