6 mar. 2010

Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci


Ingrediente:
400 gr. foietaj
250 gr. branza dulce
150 gr. branza sarata
100 gr.masline feliate
100 gr. cascaval ras
1 ou
3-4 linguri de smantana
sare, piper
boia dulce
verdeata


Mod de preparare:
Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.


Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte. Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.
Se pot servi si calde si reci. Pofta buna!


4 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua!Vroiam sa va intreb ceva:nu ati folosit niciodata cosulete si din comert?daca da,cu ce le`ati umplut?Multumesc:)

Anonim spunea...

nu va suparati, dar nu vad unde sunt ciupercile?

Anca ieseanca spunea...

am vazut si comentariile de pe petit chef. sint cam rautacioase. ciupercile sint la "se amesteca toate ingredientele" cineva zice ca ce cosulete de 3-4 cmm, nu stiu de unde le-a scos :). altcineva nu mai stiu ce. eu vad ca ai uitat de ardeii din compozitie, asa rezulta din poza, cel putin. in rest, cine are un pic de experienta intr-ale bucatariei, se descurca, mai ales ca sint si poze. probabil reteta e tradusa.

日月神教-向左使 spunea...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買