12 mar. 2010

Chifle umplute cu ciuperci si legume



Ingrediente:
4-5 chifle
250 gr. ciuperci
1 ardei gras rosu
1 morcov mic
condiment pentru ciuperci
3-4 lg. ulei 2 lg. margarina
patrunjel verde tocat
sare, piper, cimbru
Mod de preparare:


Se curata ciupercile, se spala bine, se taie marunt si se inabuse in ulei. Din ardeiuil gras te taie 4-5 fasi pentru manerul de la cosulet. Restul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci. Se lasa sa se inabuse impreuna pana scade tot lichidul. Se inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust.

Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina. Se umplu apoi cu compozitia de ciuperci. Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda in care s-a dizolvat condimentul de ciuperci. Se dau la cuptor pentru 10 min. Se scot si se servesc imediat.
Pofta buna!


4 comentarii:

Diana spunea...

ce bine arata chiflele ...si gustoase cu siguranta, o idee foarte buna.

adnas54 spunea...

Multumesc diana, reteta ii apartine sotului meu. Pupik. Sanda

Serban spunea...

Draga mea, tu esti si Sanda54? Sau se mai si fura un pic? Sper ca nu. Decit o pita mai bine aceste minunate chiflute.Bravo sotului tau ca se ocupa si de bucatareala. Exemplu pentru ceilalti. Pup mumt pe toti. Nina

adnas54 spunea...

Nina, eu sunt si Sanda54. Postez si pe PetitChef cu numele Sanda54.
Acolo cred ca m-ai vazut ca Chiflele au facut parte azi din meniul zilei.
Apar acolo cu ambele identitati, nu stiu de ce.
Multumesc de remarca, daca ti-a placut te mai astept. Sanda