6 mar. 2010

Rulada din carne de porc



Ingrediente:
1/2 kg. porc
150 gr. carne tocata + 1/2 ceapa
1/2 cutie de ciuperci taiate
1 buc. morcov
2 buc castraveti murati
1 ardei rosu
1 lingura de mustar
1 lingura condimente pentru porc
salvie
sare, piper, boia
2 oua
patrunjel verde tocat marunt

Modul de preparare:
Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Morcovul, ardeiul rosu, castraveti se taie fasi subtiri. Din cele doua oua se face o omleta.


Carnea se intinde pe o folie de aluniniu unsa cu margarina si se incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele de porc. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust. Se adauga omleta. Se ruleaza folosindu-ne si de folia de aluminiu.

Se aseaza intr-o tava in care se adauga putina apa, adaugand cand scade. In functie de cuptor se lasa cca. o ora. Se deschide folia de aluminiu si se mai lasa 15-20 min sa capete culoare. Cand s-a racit putin se taie in felii si se serveste cu garnitura de cartofi sau pilaf, insotite de muraturi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

ne se scrie nicaieri ce sa facem cu ceapa, carnea tocata si patrunjelul:((

Anonim spunea...

si cu carnea tocata si ceapa ce fac le mananc asa crude?daca nu stii sa explici la lume lasa-te de meserie.....................

MOBILA LA COMANDA spunea...

Ce mai vorba, mari culinari. Mesteri in bucatarie...Ati intrat in vizita ca sa criticati sau sa incercati sa vedeti cum faci si altii bucate? Pe voi nu va multumeste nimic in viata asta, nesuferiti pot fi altii!
Autoarea articolului a muncit gating, postand imaginile si a descris cum a gandit ea necesar... FELICITARI si sunt sigura ca urmatoarea data va fi mult mai bine!