Reteta am gasit-o in revista "Bucataria pentru toti" din martie. E modificata, reteta originala este cu fileuri de somon.
Ingrediente:2 dovlecei
150 gr. sunca
4-5 patrate de branza toast
2 lg. mustar cu hrean
2 linguri de unt
marar tocat
Se taie dovlecei pe lungime in fasii de 2-3 mm grosime. Se oparesc fasiile cca. 4-5 min. Se scot intrun vas cu apa rece pentru asi mentine culoarea. Se scurg de apa si se usuca pe servete de bucatarie. Mararul se toacasi se amesteca cu mustarul cu hream si unt.
Ungeti feliile cu un strat din acest amestecsi puneti deasupra cate o fasie de sunca si branza, taiata la fel de mare ca fasia de dovlecel. Apoi se ruleaza si se prinde in scobitori, ca sa nu se desfaca. Se pune pe un pat verde din cozi de ceapa verde sau orice alt decor, in functie de sezon.
6 comentarii:
Foarte frumoase rulourile...
Pupici !
super, great, wunderbar
Daniela, te pupick si eu, Sanda
@sab le plaisir de gourmandise,
Merci pour ta visite. Bisous, Sanda
Tare faine ti-au iesit.Frlicitari!Le admirasem si eu in revista dar cum sotul nu se omoara nici dupa dovlecel nici dupa somon am zis pas.
VIO multumesc,
Sunt asa de usor de facut si foarte de efect. Daca ai si somon efectul e mai mare. Weekend placut. sanda
Trimiteți un comentariu