
Pe acelasi principiu ca reteta Puding de portocala cu toping si kiwi. Am folosind clasicul nostru pudding de cacao, dar puteti folosi orice crema de ciocolata, cafea.
Pentru pudding:
400 ml de lapte
1 plic pudding de cacao
50 g zahar pudra
5gr. gelatina
100 ml. frisca
Pentru decor:
1 conserva compot de amanas
100 gr. zahar
Mod de preparare:400 ml de lapte
1 plic pudding de cacao
50 g zahar pudra
5gr. gelatina
100 ml. frisca
Pentru decor:
1 conserva compot de amanas
100 gr. zahar
Se pune la inmuiat gelatina in apa rece. Laptele se pune la fiert intr-o cratita, adaugand si zaharul. Puddingul se dizolva in putin lapte rece, se adauga cateva linguri de lapte cald, apoi se rastoarna totul inapoi in cratita mai lasand cateva clocote. Apoi se lasa la racit. Intre timp se bate si frisca. Cand s-a mai racit puddingul, batand cu utelul, se adauga frisca si gelatina, avand grija sa nu se intareasca. Se varsa compozitia imediat in pahare sau castronele. Se da la rece.
Sucul din conserva de ananas, cca 250 ml. se amesteca pe foc cu 100 gr. de zahar, pana se leaga ca la dulceata. Se adauga si bucatile de ananas si se mai da un clocot pana se leaga.
La servire, puddingul se rastoarna pe farfurie si se decoreaza cu jeleul de ananas. Pofta buna!
2 comentarii:
龍筋保養油壓舒壓按摩
成人無碼DVD光碟
情趣跳蛋
免費視訊情色
百家樂
免費名模麻豆自拍
德州撲克線上
酒店經濟
情色聊天室
成人文學
美女荷官
試玩老虎機
線上骰子
電影亞洲無碼一夜情
成人交友聊天室
免費a片
85cc成人片
華人影音視訊聊天
Trimiteți un comentariu