6 mar. 2010

Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci


Ingrediente:
400 gr. foietaj
250 gr. branza dulce
150 gr. branza sarata
100 gr.masline feliate
100 gr. cascaval ras
1 ou
3-4 linguri de smantana
sare, piper
boia dulce
verdeata


Mod de preparare:
Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.


Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte. Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.
Se pot servi si calde si reci. Pofta buna!


3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua!Vroiam sa va intreb ceva:nu ati folosit niciodata cosulete si din comert?daca da,cu ce le`ati umplut?Multumesc:)

Anonim spunea...

nu va suparati, dar nu vad unde sunt ciupercile?

anca spunea...

am vazut si comentariile de pe petit chef. sint cam rautacioase. ciupercile sint la "se amesteca toate ingredientele" cineva zice ca ce cosulete de 3-4 cmm, nu stiu de unde le-a scos :). altcineva nu mai stiu ce. eu vad ca ai uitat de ardeii din compozitie, asa rezulta din poza, cel putin. in rest, cine are un pic de experienta intr-ale bucatariei, se descurca, mai ales ca sint si poze. probabil reteta e tradusa.