In gastronomie, biftec tartar = carne de vacă crudă, tocată, servită cu gălbenus de ou crud deasupra.
Ingrediente:
200 gr. antricot de manzat
1 galbenus de ou
1 ceapa
1 castravete murat verdeata / patrunzel
kechup picant
sare, piper
200 gr. antricot de manzat
1 galbenus de ou
1 ceapa
1 castravete murat verdeata / patrunzel
kechup picant
sare, piper
Antricotul de manzat, foarte proaspat, se toaca foarte fin. Ceapa, castravetele si verdeata se toaca marunt.
Pe platou se aseaza carnea cu galbenusul crud, apoi toate ingredientele astfel ca fiecare sa-si faca amestecul care il prefera.
Se serveste cu paine prajita calda .
Un comentariu:
好聊慾成人影片換妻俱樂部
奶子研究所
電話交友聊天室
小說漫畫
博弈網站
美女寫真
言情小說
台灣線上賭博
德州撲克牌遊戲下載
Trimiteți un comentariu