
*Ingrediente:
1 kg. fileuri de pangasius
2-3 lg. ulei de masline
50 gr. unt
lamaie
sare, piper
*Sos Remoulade
Ingrediente:
1 galbenus + 1 ou
mustar Dijon
ulei de masline
2 buc. castraveti in otet
Mod de pregatire:1 kg. fileuri de pangasius
2-3 lg. ulei de masline
50 gr. unt
lamaie
sare, piper
*Sos Remoulade
Ingrediente:
1 galbenus + 1 ou
mustar Dijon
ulei de masline
2 buc. castraveti in otet
Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.

Sosul Remoulade:
Se fierbe 1 ou tare. Din galbenusul fiert si cel crud se face o maioneza. Castraveti si albusul fiert, se taie in cubulete. Acestea impreuna cu caperele, pasta de anchois se incorporezai in maioneza. Se adauga putina zeama de lamaie.
Pofta buna!
Arata demential! imi ploua in gura!
RăspundețiȘtergereMihaela, multumesc. Sanda
RăspundețiȘtergere